Me. foam

2.900 рсд

(14 customer reviews)

Upotpunite svoju dnevnu rutinu pomoću naše prirodne penaste kupke. Specijalno formulisane da održava delikatnu pH ravnotežu našeg intimnog područja, uz pomoć aloje, pantenola i nara. Hipoalergena formula čini ovu penu pogodnom za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. ME. pruža novi nivo čistoće, udobnosti i samopouzdanja.

Categories:

Description

Predstavljamo našu PENASTU KUPKU ZA INTIMNU NEGU, luksuznu mešavinu iz prirode koje pruža revitalizirajuće iskustvo, kao nijedno drugo. Pažljivo formulisana kupka od strane stručnog tima sa dugogodišnjim iskustvom dizajnirana je inovativna pena koja je sertifikovana od strane labaratorije, kako bi sa sigurnoću pružili najbezbedniji i provereniji proizvod za intimnu negu.

Ključni sastojci su aloja, pantenol i nar – čine da tuširanje dobije jedan viši nivo nege kada je intimnost u pitanju a to je kljkučno za žensko zdravlje.

Prednosti:

Održava pH balans: Naša formula je dizajnirana da održi delikatnu pH ravnotežu vaših intimnih područja, osiguravajući optimalno zdravlje i udobnost. Prirodna pH vrednost intimne regije je 3, 8 , a naša kupka ne narušava, već održava prirodno stanje.

  • Nežno čišćenje: Uživajte u nežnom iskustvu čišćenja, koje će tokom celog dana pratiti osećaj svežine.
  • Umiruje i osvežava: Doživite umirujući dodir aloje i osvežavajuća svojstva nara, nakon svake upotrebe.
  • Kontrola mirisa: Ostanite samouvereno sveži tokom dana uz našu specijalizovanu formulu koja se bori protiv mirisa. Miris bele orhideje je nežni i opuštajući ton koji prati ovu kupku.
  • Hidratacija: Razmazite svoju kožu hidratacijom, ostavljajući je mekom čak i nakon svakog tuširanja.
  • Sprečava iritaciju i upalu: štiti od iritacije i upale uz hranljive prednosti pantenola, promovišući opšte žensko blagostanje.
  • Povećava samopouzdanje: Osećajte se samopouzdano i osnaženo znajući da ste u svoju rutinu uključili proizvod koji brine o vašem intimnom zdravlju i blagostanju.

Ključni sastojci:

  • Aloja: Poznata po svojim umirujućim svojstvima, aloja pomaže u smirivanju i hidrataciji kože, pružajući nežan dodir vašoj rutini intimne nege.
  • Pantenol: Sredstvo za regeneraciju kože, Pantenol radi na održavanju vaše kože mekom i gipkom, sprečavajući iritaciju i unapređujući opšte zdravlje kože.
  • Nar: Bogat antioksidansima, nar doprinosi osvežavajućim i revitalizirajućim efektima pene za tuširanje, ostavljajući vam osećaj svežine nakon svake upotrebe.

Unapredite svoje putovanje nege o sebi uz našu PENASTU KUPKU ZA INTIMNU NEGU – harmoničan spoj prirode i nauke za samopouzdanje i osveženje.

Additional information

Weight 0,2 kg

14 reviews for Me. foam

  1. Jovana

    Jovana

    Najbolji proizvod za intimnu negu.
    Bez peckanja i svraba,sto mi se desavalo sa ostalim kupkama i proizvodima.
    Preporuka kao kuca❤️❤️❤️❤️

  2. Sanja

    Sanja

    Fantastican proizvod, i posebno me odusevljava penasta struktura koja omogucava lakse nanosenje. Sve preporuke za ME. ❤️

  3. Milena

    Milena

    Penom sam odusevljena! Seksualni zivot procvetao jer je samopouzdanje na visokom nivou. Najbolji proizvod za intimnu negu koji sam probala. Hvala na izumu 🫶🏼❤️🤩

  4. Jelena

    Jelena

    Savrsene teksture, divnog, blagog I ocaravajuceg mirisa.
    Ova pena mi je bukvalno otkrice 🤗
    Me, I love you ❤️

  5. Ema

    Ema

    Ovaj proizvod je jedini proizvod za intimnu regiju koji od srca preporučujem svima! Sastav koji je sto posto prirodan je idealan za sve zene koji znaju da cene u moru hemije nesto sto nema nuspojave. Sve preporuke!!!

  6. Jovana

    Jovana

    Sjajan proizvod, sve preporuke❤️
    Čista petica ❤️

  7. Milica

    Milica

    Odlična pena za intimnu regiju, vazdušasta, nežna, prelepog mirisa, koža nije suva, i baš daje osećaj svežine. Topla preporuka👌

  8. Irena

    Irena

    Prelepa penasta struktura i jako nežan miris čine ovaj proizvod neodoljivim i neophodnim za svakodnevno korišćenje.
    ME je 🥰

  9. Sandra

    Sandra

    Predivan miris,nežna tekstura! Odličan za intimnu negu,uvek ga imam u kući.

  10. Aleksandra

    Aleksandra

    Fenomenalan prozivod. Potpuno prirodan, neivazivan i samim tim nema iritacija. Sve preporuke ❤️

  11. Sara

    Sara

    Proizvod je fenomenalan!
    Pre svega nista tome slicno ne postoji na trzistu. Pena je vrlo lagana, narocito pogodna za osetljivu kozu koja se lako iziritira. Prijatan miris, lagana tekstura a higijena intimne regine vidno poboljsana nakon koriscenja. Topla preporuka za sve zene koje posvecuju paznju nezi tela 😊

  12. Monika

    Monika

    Po preporuci prijateljice kupila sam ovaj proizvod, vrlo je blag i odgovarajuc za moje potrebe kad je u pitanju intimna nega. Definitivno cu kupiti opet.

  13. Andjelka

    Andjelka

    Od starta mi se svidela ova nezna pena ‘cistog’ mirisa za intimnu negu. Posle mesecak dana koriscenja otisla sam na put i nisam je ponela, nisam verovala, ali mi je pena ME nedostajala… Od tada je nosim svuda sa sobom i svima preporucujem. Love ME i hvala ti sto postojis ❣️

  14. Aleksandra

    Aleksandra

    Svaka žena Koja Voli svoje telo I sebe izabraće ME. Jer bira sebe. Pre svega mi je važno što je sastav “čist” i dobar za našu intimnu regiju. Pakovanje je Sjajno. Blag proizvod. Nema iritacija. Predivno I pakovanje. Sjajan poklon ❤️🙏🏻😘

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related products