Politika privatnosti

LoveMEperiod – politika privatnosti u korišćenju naših proizvoda i usluga

LoveMEperiod je deo kompanije Beauty Bar Lis doo Beograd duboko posvećena zaštiti privatnosti svih ljudi, pri čemu se posebna pažnja posvećuje privatnosti naših klijenata koja je u potpunosti obezbeđena. Naša PENASTA KUPKA ZA INTIMNU NEGU dostupna je u prostorijama Beauty bar Eridana, Patrijarha Varnave 48, 11000 Beograd, gde možete dobiti sveobuhvatne informacije o proizvodu, savete i nedoumice za negu, uputstvo za upotrebu. Možete takođe pisati i na mejl www.lovemeperiod.com gde ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.

Pri kupovini proizvoda ili naručivanja nije potreban nikakav Vaš identifikacioni dokument.

Podaci do kojih LoveMEperiod dođe poružbinom se dostavljaju isključivo nama.

Podaci do kojih LoveMEperiod dođe putem porudžbine ni pod kojim uslovima ne daju se na uvid ili korišćenje trećim licima.

Privatnost, diskrecija i poverenje klijenata su imperativ u našem radu!

Poštovanje privatnosti, diskrecija i poverenje klijenata su ključni principi naše kompanije!

Dobijene informacije koristimo isključivo u svrhu unapređenja sajta i našeg poslovanja. Podatke prikupljamo u skladu sa važećim zakonom Republike Srbije i na transparentan način. Prikupljanje podataka ograničavamo na minimum i nećemo ih obrađivati na način koji nije u skladu sa gore navedenom svrhom.

Korišćenjem sajta, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u skladu sa ovom politikom.

Prikupljanje i upotreba informacija

Prilikom korišćenja našeg sajta, možemo vas zamoliti da nam pružite određene lične informacije koje mogu biti korišćene za kontaktiranje vas.

Analitika

Kao i mnogi sajtovi, koristimo usluge Google Analytics koje prikupljaju i analiziraju podatke posetioca sajta. Ovi podaci su anonimni.

Komunikacija

Možemo koristiti podatke koje nam dostavite da bismo vas kontaktirali putem emaila, newsletter, i drugih marketinških ili promotivnih materijala.

Newsletter

Slanjem svoje email adrese putem predviđenog obrasca na našem sajtu, korisnik se može prijaviti za primanje našeg newslettera. Putem newslettera obaveštavaćemo korisnika o najnovijim akcijama, popustima i drugim promocijama vezanim za našu ponudu i sajt.

Prilikom prijave, od korisnika će biti zatraženo da ostavi samo svoju email adresu na koju će dobijati newsletter. Vašu email adresu ne koristimo u druge svrhe, niti dajemo trećim licima. Radi privatnosti možete kreirati novu email adresu koja će vam služiti samo za prijem našeg newslettera. Takođe, imaćete mogućnost da se u svakom trenutku odjavite sa liste za primanje newslettera.

Kolačići (HTTP cookies)

Kolačići predstavljaju informacione pakete koji se čuvaju na vašem elektronskom uređaju kada posetite sajtove. Njihova svrha je pružanje podataka o korisničkom iskustvu tokom vaše posete sajtu.

Kao i mnogi sajtovi, koristimo kolačiće radi unapređenja sajta ili marketinških kampanja. Možete podesiti svoj pretraživač da odbije sve kolačiće ili da vas obavesti kada vam se šalje kolačić, a takođe ih možete i obrisati u bilo kom trenutku sa vašeg uređaja.

Bezbednost

Bezbednost vaših informacija nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa podataka preko interneta ili elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako se trudimo da koristimo najnovija tehnološka dostignuća i standarde za zaštitu vaših informacija, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Pravne informacije

Odredbe naše politike privatnosti ne poništavaju zakonske odredbe iz oblasti zaštite ličnih podataka. U slučaju neusklađenosti naših i zakonskih odredbi iz područja zaštite ličnih podataka, primenjivaće se zakoni i zakonske odredbe koji su trenutno na snazi u Republici Srbiji.

Promene u politici privatnosti

Ova politika privatnosti važi od 11.11.2024. i biće na snazi osim ako ne dođe do promena u njenim odredbama u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon postavljanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu politiku privatnosti u bilo koje vreme i trebali biste periodično proveravati ovu politiku privatnosti. Vaše dalje korišćenje usluga nakon objavljivanja bilo kakvih izmena politike privatnosti na ovoj stranici predstavljaće vaše priznanje izmena i vaš pristanak da se pridržavate izmenjene politike privatnosti.

Ukoliko napravimo značajne izmene u ovoj politici privatnosti, obavestićemo vas putem e-pošte na adresu koju ste nam dostavili ili putem istaknutog obaveštenja na našem sajtu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati:

Putem e-pošte: writeme@lovemeperiod.com

Posetom ove stranice na našem sajtu: https://lovemeperiod.com/